• inprema-logboek-online

Nieuws

 • Wespen steken dwars door je pak heen

  3 oktober 2012 Hier in de regio 'Wespen steken gewoon door ...

  Lees meer
Meer nieuws

Inprema Pest Scan: digitaal logboek online

Voor veel bedrijven of het nu gaat om een is een een goed ongediertepreventie-plan eigenlijk onmisbaar. Veel bedrijven nemen als het om ongedierte gaat ook liever geen risico’s. Eén incident kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie ruïneren.

Niemand wil ook in een kantoor werken waar een vieze geur hangt of waar keutels op het bureau liggen. Er zien vele redenen te verzinnen waarom ongedierte in en rond uw gebouw niet wenselijk is. 

We hebben gemerkt dat we na onze inspectie eerdere bezoekrapporten niet terug kunnen vinden, of dat logboeken in zijn geheel zijn verdwenen. Met Inprema Pestscan is dat verleden tijd.

Met Inprema Logboek Online weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer met internetverbinding.

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Tijdens de periodieke inspectierondes worden alle controlepunten gescand, beantwoorden wij voor elk controlepunt specifieke vragen en maken wij zo nodig aanvullende opmerkingen.

De inspecteur registreert zijn bevindingen op een PDA (handcomputer) en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon en draadloos verzonden naar Inprema Ongediertebestrijding& Preventie. De gegevens worden opgeslagen in uw persoonlijke Inprema Logboek Online op  www.inprema.nl. U kunt op de beveiligde site inloggen met een door ons aan u verstrekte inlognaam en met een wachtwoord.


Inprema Logboek Online is een persoonlijk digitaal logboek waarin systematisch alle voor uw organisatie relevante informatie op het gebied van plaagdierbeheersing wordt opgenomen. Zoals rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet bijvoorbeeld precies waar de controlepunten staan, of er wel of geen activiteit is waargenomen en hoeveel er van het lokaas opgenomen is. Met het logboek maakt u moeiteloos trend-analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven tot uw Inprema digitale Logboek Online, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Waarom het Inprema logboek online?

U weet zeker dat alle in uw bedrijf essentiële controlepunten periodiek worden gecontroleerd op de aanwezigheid van plaagdieren.

 • U bent verzekerd van heldere rapportages van hoge kwaliteit, waarop u altijd kunt teruggrijpen.
 • U kunt snel probleemgebieden in kaart brengen, inclusief de ernst van de problemen.
 • U hebt alle tools in handen om aan de wettelijke eisen te voldoen, ook op het gebied van hygiëne.
 • U hebt op elk moment zicht op gebruikte bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsacties.
 • U kunt op elk moment diverse trend-analyses uitvoeren.
 • Inprema logboek online is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot groot en voldoet aan diverse hygiënecodes zoals HACCP,AIB, BRC, IFS enz.

 

Bel voor een afspraak of voor een vrijblijvende inspectie en offerte: 0172-577458 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier en we bellen u direct terug!

 

Nieuws

 • Wespen steken dwars door je pak heen

  3 oktober 2012 Hier in de regio 'Wespen steken gewoon door ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • www.lastvanwespennest.nl

  Last van wespen?

  Inprema. Voor snelle, betaalbare en vakkundige wespenbestrijding

  Lees meer
 • www.lastvanhoutworm.nl

  Last van houtworm?

  Inprema. Voor snelle, vakkundige behandeling met garantie

  Lees meer
 • www.lastvanbedwants.nl

  Last van bedwants?

  Inprema voor bestrijding bij bedrijven en particulieren

  Lees meer
 • www.lastvanmuizen.nl

  Last van muizen?

  Inprema. Voor snelle, doeltreffende en discrete service

  Lees meer