Knaagdieren

Sommige knaagdieren zoals de huismuis, de bruine rat en de zwarte rat hebben zich helemaal aan de mens aangepast en zijn ware plaagdieren geworden. Muizen komen bijvoorbeeld veel in gebouwen voor en verspreiden door middel van urine en keutels die ze overal laten lopen en neerleggen een penetrante geur. Ze bevuilen met hun keutels en urine ook voedsel en voorraden en verspreiden zo mogelijk ziektes als voedselvergiftiging.

 

Knaagdieren worden gekenmerkt door hun bijzondere gebit. Zij hebben vier grote, op beitels lijkende snijtanden twee in de bovenkaak en twee daar tegenover in de onderkaak. Deze tanden hebben aan de voorkant een harde glazuurlaag en groeien levenslang door. Doordat de tanden tijdens het knagen over elkaar heen worden bewogen slijten ze af en blijven ze tegelijkertijd scherp. Muizen knagen met hun snijtanden overal doorheen. Ze kunnen grote schade aanrichten aan elektrakabels, verpakkingen en voorraden.

 

Reden genoeg om de activiteit door knaagdieren een halt toe te willen roepen en om preventie maatregelen te treffen in uw woning of gebouw. Voorkomen is beter dan genezen.

 

Voor een vrijblijvend preventie advies of een bestrijdingsplan op maat voor uw bedrijf of instelling kunt u ons 24/7 bellen via nummer: 0172- 577458. We werken ook voor particulieren.

U kunt ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier op onze website dan bellen we u terug.

 

 

www.lastvanmuizen.nl

 

 Volg ons


facebook (1)   twitter   google_plus   linkedin  Deel deze pagina


huismuis%20(1) Van hans geleend bruine rat ratten%20zwarte