Materiaalaantasters

Deze groep insecten kan grote schade veroorzaken in en aan onze gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtwormkevers,grote houtworm kevers (bonte knaagkever) en huisboktorren maar ook aan motten, tapijtkevers en spekkevers.

 

Houtaantastende insecten kunnen grote schade aanrichten aan de vloerbalken en dakconstructies van monumenten, boerderijen, kerken en woningen.

 

Insecten als spekkevers en tapijtkevers brengen vooral schade toe aan dierlijke materialen. Spekkevers voeden zich met produkten van dierlijke oorsprong als bijv. honden- en kattenbrokjes, kaas en gedroogd vlees. Ze vernielen hun voedselbron en kunnen zelfs hout en isolatiemateriaal in vooral voedingsmiddelen bedrijven veel schade toebrengen.

 

Tapijtkever larven kunnen grote schade brengen aan opgezette dieren en wollen produkten. Larven leven alleen van dierlijke voedsel de volwassen kevers leven van nectar en stuifmeel.

 

Bel voor een vrijblijvende inspectie of voor een afspraak voor snelle, betrouwbare en vakkundige bestrijding in uw bedrijf of woning:

0172- 577458 of vul uw gegevens in op ons contactformulier op de website dan bellen we u terug!

 Volg ons


facebook (1)   twitter   google_plus   linkedin  Deel deze pagina


20140825_155941_resized