Bedrijven

Voor veel bedrijven is een een goed ongediertepreventie-plan eigenlijk onmisbaar. Niemand wil toch in een kantoor werken waar een vieze geur hangt of waar keutels op het bureau liggen? Er zijn nog vele redenen te verzinnen waarom ongedierte in en rond uw gebouw niet wenselijk is. Gun u zelf en uw medewerkers een schone werk omgeving en neem voor een vrijblijvende inspectie eens contact met ons op. U ontvangt dan advies op maat om hinder door plaagdieren te kunnen voorkomen.

 

U kunt met ons ook een service overeenkomst aangaan. Alle ongedierte geralateerde zaken in en rond uw pand die we tijdens de periodiek uitgevoerde inspecties tegenkomen leggen we vast in ons digitale rapportagesysteem Inprema Logboek Online. Ons digitale logboek sluit naadloos aan op de gestelde eisen ten aanzien van hygiënecodes als HACCP, AIB, IFS, BRC, GMP en M&S. Onze rapportages worden altijd met u besproken en worden vastgelegd in het digitale logboek.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ongediertebestrijdings- en preventiecontroles volgens de laatste normen en eisen. Wij zijn door nascholingen te volgen altijd op de hoogte van de laatste eisen die aan ons gesteld worden.

 

Bij hevige last kunnen we na een grondige inspectie door korte communicatielijnen ook direct beginnen met het aanpakken van het probleem. We kunnen indien gewenst gelijk starten met een vakkundig uitgevoerde bestrijdingsactie.

U moet er niet aan denken dat er door ongedierte schade aan uw produkten of eigendommen kan ontstaan. Denk dan aan aanknagen van produkten bijvoorbeeld. Dit kan u omzet kosten en uw goede naam aantasten. U kunt dit voorkomen!

 

Bel voor een vrijblijvende inspectie of een offerte 24 uur per dag 7 dagen per week: 0172-577458 of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan contact op met u!

 

Recensie van een van onze klanten:

Wij zijn zeer tevreden over de snelle en professionele manier van handelen en vooral behandelen tegen kelderzwam door Inprema Ongediertebestrijding& Preventie. D. Vastgoed Amsterdam

 Volg ons


facebook (1)   twitter   google_plus   linkedin  Deel deze pagina


499_groot PestScan